Insule

Orase

Camping

Trek

Top
  >  Termeni si conditii

1. Prezentare

Bun venit pe blogul „ideidecalatorii.ro,” deținut de Ioana Poenaru.

2. Acces și Utilizare

Acest blog oferă cititorilor conținut divers, inclusiv articole, povești și opinii personale. Accesul la acest conținut este gratuit și deschis pentru oricine dorește să-l vizualizeze.

3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Toate articolele și conținutul publicat pe acest blog sunt proprietatea Ioanei Poenaru și sunt protejate de drepturile de autor. Vizitatorii pot citi, distribui și imprima conținutul pentru uz personal, dar nu au permisiunea să modifice sau să utilizeze conținutul în scopuri comerciale fără acordul scris al Ioanei Poenaru.

4. Confidențialitate

Respectăm confidențialitatea cititorilor noștri. Pentru informații detaliate cu privire la cum colectăm, stocăm și prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate.

5. Responsabilități și Obligații

Utilizatorii sunt responsabili pentru modul în care utilizează conținutul și serviciile oferite de acest blog. Orice comentarii sau conținut adăugat de utilizatori trebuie să respecte standardele de decență și să nu încalce drepturile de autor sau legile în vigoare.

6. Limitări și Excluderi de Răspundere

Blogul ideidecalatorii.ro nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune sau pierderi rezultate din utilizarea conținutului sau serviciilor sale. Conținutul oferit este pentru informare generală și nu constituie sfaturi profesionale.

7. Legături către Alte Site-uri sau Resurse

Acest blog poate conține link-uri către alte site-uri sau resurse externe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile acestor site-uri externe.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ioana Poenaru își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

9. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României. Orice dispute legate de utilizarea acestui blog vor fi supuse jurisdicției tribunalelor competente din România.

10. Contact

Pentru întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: poienaru.ioana24@gmail.com