Insule

Orase

Camping

Trek

Top
  >  Politica de confidentialitate

Termeni și Condiții – Blogul „Idei de Călătorii”

1. Introducere

Bun venit pe blogul „Idei de Călătorii” (ideidecalatorii.ro), deținut de Ioana Poenaru. Prin accesarea și utilizarea acestui blog, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest blog.

2. Drepturile de autor

Toate conținuturile prezentate pe acest blog, inclusiv dar fără a se limita la articole, imagini, videoclipuri și design, sunt protejate de drepturile de autor ale lui Ioana Poenaru sau ale altor terți, acolo unde este indicat. Utilizarea neautorizată a acestor conținuturi este strict interzisă.

3. Utilizarea informațiilor

Informațiile prezentate pe acest blog sunt furnizate cu scop informativ și de divertisment. Ioana Poenaru nu este responsabilă pentru niciun fel de pagube sau inconveniente cauzate de utilizarea informațiilor prezentate pe acest blog.

4. Confidențialitate și date personale

Blogul „Idei de Călătorii” respectă confidențialitatea datelor personale ale vizitatorilor. Pentru mai multe detalii cu privire la colectarea și utilizarea datelor personale, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate disponibilă pe blog.

5. Newsletter și date personale

Blogul oferă un formular de newsletter prin care vizitatorii pot primi actualizări și informații periodice. Toate datele colectate prin intermediul acestui formular vor fi stocate și gestionate în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Datele vor fi transferate și stocate în Mailchimp pentru a permite realizarea de campanii de marketing. Prin completarea formularului de newsletter, sunteți de acord cu colectarea, stocarea și prelucrarea datelor personale în acest scop.

6. Link-uri către terți

Acest blog poate conține link-uri către site-uri web de terți. Ioana Poenaru nu are control asupra conținutului sau practicilor de confidențialitate ale acestor site-uri, și nu este responsabilă pentru niciun fel de pagube sau probleme cauzate de accesarea sau utilizarea acestor link-uri.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ioana Poenaru își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest blog, iar utilizarea continuă a acestuia după aceste modificări constituie acceptul dumneavoastră cu privire la noile termeni și condiții.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail poienaru.ioana24@gmail.com.

Prin utilizarea acestui blog, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Vă mulțumim că ați ales să ne urmăriți și să vă bucurați de conținutul de pe „Idei de Călătorii”!