Insule

Orase

Camping

Trek

Top
Image Alt

About Me

Bună!

Sunt Ioana – o visătoare, o iubitoare de călătorii și apusuri, amatoare de fotografie, o exploratoare a acestei lumi plină de peisaje nemaipomenite. Îmi place să mă uit în adâncul minții și sufletului omului, să-l descopăr și să mă descopăr. Sunt într-o continuă căutare de aventuri, o curioasă pe firul vieții și încerc să mă bucur de fiecare oportunitate care-mi răsare în cale.

Încă din facultate mi-am descoperit „microbul” de a călători. Oricând, oricum, oriunde! Dacă e de plecat, poți conta pe mine! Cred că unii fie ne naștem cu asta, îl avem deja în sânge, fie la un moment dat suntem inoculați cu acest „microb” intr-un moment de inspirație.

Daca și tu ești în căutarea unei experiențe autentice care să ți se imprime pe viață în suflet, dacă vrei să crești, să râzi, să te bucuri, să plângi și să te încarci cu energie, dacă visezi să călătorești și n-ai știut niciodată de unde să începi sau dacă faci asta de ceva timp deja și ai nevoie de inspirație, ai venit în locul potrivit.

Fie că ești singur sau ai o familie care abia încape într-o mașină cu 5 locuri, fie că ai disponibilă o jumătate de zi, un weekend sau  două săptămâni, indiferent de buget, aici vei putea găsi niște idei de călătorii interesante!

Abonează-te la newsletter, iar dacă ai nevoie de mai multe informații nu ezita să-mi scrii și-ți voi răspunde bucuroasă în cel mai scurt timp!

Enjoy life now!

o

The world is too big to stay in one place and life is too short to do just one thing!